May 4, 2010

Αναζητώντας καλοκαιρινή εργασία

Καθώς η σχολική χρονιά πλησιάζει προς το τέλος της πολλές μαθήτριες και μαθητές του σχολείου μας θα αναζητήσουν καλοκαιρινές δουλειές.

 Όπως είναι γνωστό τα παιδιά 14 ετών και άνω, μπορούν να εργαστούν για το διάστημα των διακοπών τους, για να εξοικονομήσουν κυρίως εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν να καταλάβουν τις συνθήκες που θα αντιμετωπίσουν στο μέλλον όταν μπουν για τα καλά στο στίβο της ζωής.

Φυσικά για πολλούς οι πρώτες δουλειές είναι εύκολο να βρεθούν στη γειτονιά, σε καταστήματα οικογενειακών φίλων ή συγγενών, όμως υπάρχουν πολλές δυνατότητες για θέσεις εποχικές σε πάρκα, κοινοτικά και δημοτικά προγράμματα όπου η εργασία μπορεί να συνδυαστεί με ωραίο περιβάλλον και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες.

Στη σύνδεση του Δήμου του Τορόντο που ακολουθεί θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες και πολλές θέσεις εργασίας που μπορεί να σας ενδιαφέρουν, αρκεί να κινηθείτε γρήγορα, κάνοντας τις σχετικές αιτήσεις : ΣΥΝΔΕΣΗ ΓΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΟΥ ΤΟΡΟΝΤΟ

Για να προετοιμαστείτε κατάλληλα σχετικά με το τι πρέπει να κάνετε και τι να αποφύγετε αναζητώντας τις πρώτες σας δουλειές, διαβάστε το άρθρο που ακολουθεί από την εφημερίδα Toronto Sar: Do's and don'ts for summer job hunting

1 comment:

  1. Φίλοι Καλημέρα....

    Είμαι 53 χρονών και θα ήθελα πολύ να ελθω στο Τορόντο και να μείνω μόνιμα σε αυτή την περιοχή.

    Θα ήθελα να μου έλεγε κάποιος αν θα μπορούσα να εργασθώ εκεί .

    Εχω μεγάλη εμπειρία σε εργασίες στα αυτοκίνητα όπως :

    Αντικατάσταση παρμπρίζ και λοιπών κρυστάλλων στα αυτοκίνητα.
    Βαφές στα αυτοκίνητα.

    Αν μπορεί κάποιος να με πληροφορήσει στο e-mail : rokosk@in.gr

    ευχαριστώ

    ReplyDelete