May 12, 2010

Ο Παναθηναϊκός στον Καναδά


Η ομάδα ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού έρχεται στο Τορόντο.Οι «πράσινοι» που φέτος, κατακτώντας το νταμπλ (πρωτάθλημα και κύπελλο), αναδείχθηκαν κορυφαία ομάδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, θα δώσουν στην πόλη μας φιλικό αγώνα με την Πορτογαλική Μπενφίκα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του ΠΑΟ, η αποστολή του «τριφυλλιού» θα βρίσκεται στο Τορόντο, από τις 21 ως τις 25 του Μάη.

Ο φιλικός αγώνας θα γίνει την Κυριακή, στις 3 το απόγευμα στο γήπεδο «BMO Field» που είναι η έδρα της ομάδας ποδοσφαίρου της πόλης, Toronto F.C.

Είναι η πρώτη φορά που η ποδοσφαιρική ομάδα του Παναθηναϊκού έρχεται στο Τορόντο.

Οι χιλιάδες ομογενείς φίλαθλοι του Οντάριο θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν πολλούς γνωστούς παίκτες του Παναθηναϊκού αλλά και της Μπενφίκα.

Ωστόσο στις αποστολές των δυο ομάδων δεν συμπεριλαμβάνονται οι διεθνείς ποδοσφαιριστές, αφού ξεκινά σύντομα η προετοιμασία των εθνικών ομάδων που θα συμμετάσχουν τον Ιούνιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Όσοι και όσες θέλουν να θαυμάσουν όλους τους γνωστούς Έλληνες ποδοσφαιριστές όπως ο Καραγκούνης, ο Κατσουράνης,ο Νίνης, ο Σαλπιγγίδης κ.ά. θα χρειαστεί να περιμένουν λίγες μέρες για να τους χαρούν στις οθόνες της τηλεόρασης από τα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής , όπου θα διεξαχθεί το μουντιάλ.
Πάντως η ομάδα του Παναθηναϊκού που θα αντιμετωπίσει τη Μπενφίκα θα διαθέτει αρκετά από τα αστέρια της, όπως οι Λέτο, Ρουγκάβινα, Σαριέγκι, Πετρόπουλος, Καρνέζης, Γκαλίνοβιτς, Μπίαρσμιρ, Μελίσσης,Μαρίνος, Σιμάο, , Κλέϊτον,  Γκάμπριελ και πολλοί άλλοι.

Περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα του Παναθηναϊκού, μπορείτε να βρείτε στη λέσχη των φίλων του Παναθηναϊκού στο Τορόντο (983 Pape Avenue, tel: 416-422-1908)

"ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ" είναι έτοιμοι να τραγουδήσουν και πάλι φέτος οι ομογενείς στον Καναδά.Το Μάιο θα δουν από κοντά τον Παναθηναϊκό και τον Ιούνιο ακολουθεί η εθνική στο Μουντιάλ

No comments:

Post a Comment