Dec 13, 2009

The Greek "X factor" show and Eleni Alexandris from Toronto

Reality shows are among the most popular TV programs not only in USA and Canada but also in Greece.The Greek X factor for the 2009-2010 TV season has a Greek Canadian special interest.

Eleni Alexandris  a young talented singer from Toronto is one of the participants and hopes to be one of the finalists in the show that will definitely be a very good step in her singing career in Greece.
Eleni's story was presented  on CTV news.  Good luck Eleni!

Τα τηλεοπτικά προγράμματα που παρουσιάζουν ταλέντα( κυρίως στο τραγούδι) είναι τα τελευταία χρόνια ιδιαίτερα δημοφιλή, όχι μόνο στον Καναδά και στις Η.Π.Α. αλλά και στην Ελλάδα.Νέοι και νέες που φιλοδοξούν να τους γνωρίσει ο κόσμος και να κάνουν μια καριέρα στο χώρο του θεάματος συμμετέχουν σε προγράμματα όπως το X Factor.
Παρά την αρνητική κριτική που δέχονται συχνά αυτού του είδους τα προγράμματα, γιατί κάνουν πολλούς νέους και νέες να πιστεύουν πως είναι εύκολο να γίνουν τραγουδιστές ή διάσημοι, να αποκτήσουν χρήματα και δόξα χωρίς να προσπαθήσουν σκληρά, υπάρχουν και περιπτώσεις που όντως βοηθούν ανθρώπους να δείξουν το πραγματικό τους χάρισμα.( Susan BoylePaul Potts, Stavros έχει πολύ γέλιο ο χορός του συμπατριώτη μας!)
  Ανάμεσα σ' αυτούς που συμμετέχουν φέτος στην ελληνική εκδοχή της εκπομπής είναι και η Ελενη Αλεξανδρή , από το Τορόντο.Δίνει κάθε Παρασκευή τη δική της παράσταση προσπαθώντας να πείσει τους κριτές και το κοινό για το ταλέντο της.
Μια Ελληνο-Καναδή  από το Τορόντο,προσπαθεί να πετύχει αυτό που πριν από μερικά χρόνια πέτυχαν στην Ελλάδα και άλλα Ελληνόπουλα του εξωτερικού όπως η Ελληνο-Αμερικανίδα  Καλομοίρα  και η Ελληνο-Σουηδή  Έλενα Παπαρίζου .Καλή τύχη Ελένη!

 1. Eleni performing live in Toronto - with Nikos Macropoulos ( the song if from her personal cd called "S'Agapo"
 2. Eleni on X factor ,  Eleni on stage, Eleni Alexandris on X factor, Eleni singing..

No comments:

Post a Comment