Apr 24, 2013

Επιτυχία για το "Θυμό"

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή, 21 Απριλίου η εκδήλωση για την παρουσίαση στην ελληνική παροικία της ταινίας μικρού μήκους "Θυμός"  που δημιούργησε ο μαθητής του σχολείου μας, Βασίλης  Μανίκας, με τη συνεργασία συμμαθητών του και της οικογένειάς του. Όλοι μαζί οι συντελεστές του "Θυμός" ευχαρίστησαν τον κόσμο, που γέμισε ασφυκτικά το Local για την υποστήριξή του, και για το γεγονός ότι με την παρουσία τους στην εκδήλωση ενίσχυσαν την φιλανθρωπική εκστρατεία του ιδρύματος "Greek America Foundation" το οποίο έχει πάρει πρωτοβουλίες για τη χρηματοδότηση ανθρωπιστικών προγραμμάτων στην Ελλάδα που δοκιμάζεται από την συνεχιζόμενη οικονομική κρίση. 
Θυμίζουμε πως μπορείτε να παρακολουθήσετε και να υποστηρίξετε (με "like") στο YouTube την ταινία του Βασίλη και των φίλων του από την Ελληνική Κοινότητα Τορόντο. O "Θυμός" θα προβληθεί επίσημα στο πλαίσιο του φεστιβάλ Greek Film & Foto Week, στο Τορόντο 11-18 Μαϊου ενώ αργότερα θα "ταξιδέψει" στην Ελλάδα για να συμμετάσχει σε μαθητικό διαγωνισμό κινηματογράφου του Ελληνικού Υπουργείου Παιδείας εκπροσωπώντας τα σχολεία του Καναδά.
Για περισσότερα  νέα σχετικά με τον "Θυμό" μπορείτε να επισκέπτεστε την σχετική σελίδα στο Facebook (από όπου δανειστήκαμε και τη σχετική φωτογραφία)
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ-ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

No comments:

Post a Comment