May 28, 2011

Χορός αποφοίτησης "Semi Formal" 2011

Οι καθηγήτριες της 12ης Μάγδα Σιγάλα
και Ελένη Κουρέση
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε φέτος ο χορός αποφοίτησης του σχολείου Αριστοτέλης Credit, της Ελληνικής Κοινότητας Τορόντο. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη σχολική εκδήλωση της χρονιάς που διοργανώνεται από τους μαθητές της 12ης τάξης (Γ' Λυκείου) των αποφοίτων.
Περισσότεροι από 200 μαθητές του "Αριστοτέλη" βρέθηκαν την Παρασκευή 20 Μαίου, στο Spirale Banquet Hall, για ένα γλέντι "αλλά ελληνικά" που φέτος είχε και κάτι από Hollywood, αφού το θέμα του χορού που επέλεξε η διοργανωτική επιτροπή παρέπεμπε στον κόσμο του κινηματογράφου και της απονομής των βραβείων όσκαρ, με κόκκινα χαλιά, χρυσά αγαλματίδια και όλα τα σχετικά.

Η μουσική του DJ Κώστα ( Costas Stoimenidis) συνδύαζε υπέροχα ελληνικούς  και διεθνείς χορευτικούς ρυθμούς, το φαγητό ήταν υπέροχο και η διασκέδαση συνεχίστηκε μέχρι τις μεταμεσονύχτιες ώρες.
Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλα τα μέλη της επιτροπής  του Semi Formal και τη συντονίστρια καθηγήτριά τους, Ελένη Κουρέση, που βοήθησε τα παιδιά να διοργανώσουν μια βραδιά που θα μείνει αξέχαστη.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους χορηγούς  της εκδήλωσης:
Αnthi Flower Boutique, Helen Papacharalambous, Megas Restaurant, KOSTATEX, Mr Alexiou,  Pan Restaurant, Ms Fatsis, Mezes Restaurant, Mr Varitimides, Serano Bakery, Astoria Restaurant, Mr Economou, Select Bakery καθώς και τους ιδιοκτήτες του Spirale για την φιλική και άψογη εξυπηρέτηση που προσέφεραν στους μαθητές του Αριστοτέλη και τους φίλους τους.

Το "Semi Formal" σε φωτογραφίες











No comments:

Post a Comment