May 14, 2011

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΑΛΕΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΙΚΙΑ

Την περασμένη Παρασκευή,  πραγματοποιήθηκε στο Armenian Youth Centre διαγωνισμός ταλέντων με πολύ μεγάλη επιτυχία.
Η ιδέα ήταν της νεαρής προέδρου του Τμήματος Νέας Γενιάς της Ελληνικής Κοινότητας Tορόντο, Αναστασίας Κακαγιάννη και υλοποιήθηκε με τη βοήθεια των συνεργατών της και την υποστήριξη των στελεχών της ΕΚΤ: της Μπέτης Σκουτάκη, του Γιώργου Κακαρέλη και της Τίνας Τσίμπου.

Περισσότερα από 500 άτομα, στην πλειοψηφία τους νεολαία, γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα για να θαυμάσουν τα 15 ταλέντα που επιλέγησαν ανάμεσα σε 40 υποψήφιους.

Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο Γιώργος Παπαδάκης, την κριτική επιτροπή αποτελούσαν οι Ντίνος Καράμπελας, Καρολίνα Χ., Κώστας Σαϊμενίδης και Γιώργος Τσούτσουλας, ενώ το ακροατήριο συμμετείχε ενεργά στην ψηφοφορία.
Στην εκδήλωση πήραν μέρος πολλοί μαθητές και μαθήτριες των σχολείων της Ελληνικής Κοινότητας Τορόντο όπως η Θωμαή Τζατζάνη, ο Νίκος Τσάτσος, ο Παναγιώτης Δαμιανάκης, ο Διονύσιος Γκεκόπουλος και πολλοί άλλοι.
Την 1η θέση μαζί με το χρηματικό έπαθλο των $6 000 κέρδισε το συγκρότημα Aura Lexia που αποτελείται από τους: Άγγελο Κιουστένογλου (vocals, guitars, front man)
Salvatore (Sammy) Κιουστένογλου (vocals, guitars), Χρήστο Ζουμπανιώτη (drums), Alex Andrews (keyboards) Διονύση Γκεκόπουλο (bass).
Τη 2η θέση και $3 000 κέρδισε ο Μιχάλης Αναγνώστου.
Τη 3η θέση και $1 000 η Χρύσα Παύλου.
O διαγωνισμός ταλέντων στην ελληνική παροικία του Τορόντο καλύφθηκε δημοσιογραφικά από όλα τα τοπικά ελληνοκαναδικά Μ.Μ.Ε αλλά και την εφημερίδα της Αθήνας ΤΟ ΒΗΜΑ
 Συγχαρητήρια σε όλους, νικητές υποψήφιους και διοργανωτές.
Το διαφημιστικό βίντεο του διαγωνισμού:

No comments:

Post a Comment