Feb 10, 2010

Χρήσιμες συμβουλές για τους γονείs


Μια χρήσιμη σελίδα για τους γονείς φιλοξενείται στο ελληνικό portal www.in.gr που έχουμε συμπεριλάβει στις αγαπημένες μας συνδέσεις. Πρόκειται για το site «το παιδί μου κι εγώ» όπου θα βρείτε συμβουλές και άρθρα για θέματα που απασχολούν τους γονείς όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.Ειδικοί από το χώρο της ψυχολογίας , της παιδαγωγικής , της παιδιατρικής , της διατροφής και διάφορους κλάδους, που ασχολούνται με το παιδί και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γονείς, μοιράζονται μαζί μας τη γνώμη τους και μας προσφέρουν ενημέρωση αλλά και πρακτικές συμβουλές.

Οι τομείς της φροντίδας, της διατροφής, της υγείας, της ανάπτυξης και της ψυχολογίας αποτελούν ξεχωριστές θεματικές ενότητες μέσα στις οποίες κρύβονται μικροί θησαυροί συμβουλών.Ενδεικτικά αναφέρουμε τους τίτλους κάποιων θεμάτων που θα βρείτε σε αυτή την ελληνική σελίδα: «Μαμά θέλω κινητό», « Σνακ; Να μας ...λίπη», «Σχολική φοβία», «Αχ αυτές οι παρέες του», «Ζήλια, το μικρό πράσινο τέρας», «Mum vs Dad» και άλλα πολλά. Συνδεθείτε με τη σελίδα και είναι πολύ πιθανό να τη βάλετε και εσείς στα «αγαπημένα» σας. ( link: ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ )
Έχουμε και μια πρόταση για τους γονείς που αναζητούν σελίδες στο internet για διασκέδαση και εκπαίδευση ( Light) των παιδιών τους μέχρι και εφηβικής ηλικίας. Πρόκειται για ένα κατάλογο 20 κατάλληλων sites στα αγγλικά. ( link: 20 TOP CHILDREN'S WEBSITES ).Εκεί μπορούν τα παιδιά να μάθουν παίζοντας ή να παίξουν μαθαίνοντας.Ρίξτε μια ματιά και μοιραστείτε μαζί μας τις εντυπώσεις σας.

No comments:

Post a Comment