Feb 28, 2010

NICE PARTY- ΝΑ Η ΣΠΑΡΤΗ

Ελληνοκαναδικό γλέντι του σχολείου «Αριστοτέλης» στην Κοινότητα

Διασκέδασαν με την ψυχή τους οι μαθήτριες και οι μαθητές του ελληνικού σχολείου «Αριστοτέλης» στο πάρτι που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων στο πολιτιστικό κέντρο της Ελληνικής κοινότητας Τορόντο.Η ιδέα να γίνονται τακτικά εξωσχολικές εκδηλώσεις που φέρνουν πιο κοντά γονείς, μαθητές και δασκάλους αποδείχτηκε σωστή κι έτσι το περασμένο Σάββατο η όμορφη ελληνική παρέα το έριξε έξω και διασκέδασε στη φιλόξενη αίθουσα του Πολυμενάκειου.

Επαγγελματική ζεμπεκιά από τον Σωτήρη της 12ης

Οι μαθητές του Eastern και του George S. Henry που παρακολουθούν κάθε Σάββατο το ελληνικό πρόγραμμα Credit του σχολείου « Αριστοτέλης» έδωσαν το παρών στο χορό που διοργανώθηκε «στο άψε σβήσε».Χάρη στην ευγενική προσφορά της Κοινότητας που προσέφερε την μεγάλη αίθουσα του Κέντρου της και την χορηγία των εταιριών SUN VALLEY και SERANO BAKERY που γεναιόδωρα προσέφεραν άφθονα σάντουιτς, αναψυκτικά και γλυκά, οι μαθητές και οι γονείς πέρασαν ένα όμορφο Σαββατόβραδο ξεχνώντας για λίγο τα « βάσανα» των σχολικών και επαγγελματικών υποχρεώσεων.
                                                     Η κουζίνα που "φιλοξένησε" τις λιχουδιές των χορηγών!

Το αρχικό μούδιασμα των μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου που δεν ανέβαιναν με τίποτα στην πίστα για χορό όσο παίζονταν ξένες επιτυχίες ξεπεράστηκε πολύ γρήγορα όταν ο DJ Τάσος ξεκίνησε το ελληνικό πρόγραμμα.Τα παιδιά χόρεψαν με μεγάλη μαεστρία λαϊκούς και δημοτικούς χορούς ( το ζεϊμπέκικο είχε την τιμητική του) και έδειξαν να προτιμούν και στη διασκέδασή τους τον ελληνικό τρόπο!

Ο Δημήτρης και ο Νικηφόρος της 11ης συναγωνίστηκαν επάξια στο διαγωνισμό ζεϊμπεκικου αλλά ο Σωτήρης πήρε τελικά το τρόπαιο αφού όπως διαπιστώσαμε πετούσε!

Η πίστα γέμισε κέφι και ζωντάνια από τα ελληνόπουλα, την ώρα που στην κάτω αίθουσα του Κέντρου οι γονείς είχαν στήσει το δικό τους χορό για να μην μείνουν παραπονούμενοι.Όμορφες στιγμές ομολογουμένως από αυτές που αποδεικνύουν πόσο μεγάλη είναι η ανάγκη όλων όσων ζούμε μακριά από την Ελλάδα να διατηρήσουμε όχι μόνο τη γλώσσα και τις παραδόσεις μας αλλά κυρίως δεσμούς φιλίας και επικοινωνίας για μας και τα παιδιά μας.
Αφοπλιστικά χαμόγελα από τις μαθήτριες 11ης και 12ης  Ελένη,Μαρία,Ολίβια, Λένα και Κατερίνα

 
"Γονείς σε δράση" με πρωταγωνίστρια την Μαίρη Παπαδάκη που όπως παραδέχτηκαν όλες και όλοι ...ΤΟ'ΧΕΙ!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην επιτροπή γονέων του Eastern για την πρωτοβουλία και ειδικά στον Δημήτρη Γκεκόπουλο από το GEKO Printing που ανέλαβε και έφερε σε πέρας μεγάλο μέρος της οργάνωσης ενώ προσέφερε και τις τυπογραφικές εργασίες.Συγχαρητήρια στις επιχειρήσεις SUN VALLEY και SERANO που μας βοήθησαν να μην χορεύουμε ως «νηστικά αρκούδια» και κυρίως σε όλους τους γονείς που ήρθαν, πολλοί από μακριά ,να ενισχύσουν με την παρουσία και τη συμμετοχή τους τη σχολική μας κοινότητα.
Ιορδάνα και Φαίη: η ψυχή της εκδήλωσης!

Το ραντεβού των εκδηλώσεων ανανεώθηκε για την άνοιξη όταν θα διοργανωθούν οι πρώτοι αθλητικοί αγώνες μεταξύ των δυο σχολικών μονάδων του «Αριστοτέλη»και στη συνέχεια ο μεγάλος χορός αποφοίτησης λίγο πριν τη λήξη της σχολικής χρονιάς .

No comments:

Post a Comment