Jan 19, 2013

Θεατρική Παράσταση στο Τορόντο: "ΕΝΑΣ ΙΠΠΟΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΟΥΛΑ"




 Με ανυπομονησία περιμένουμε τις παραστάσεις του έργου  «Ένας Ιππότης για τη Βασούλα» που ανεβάζει σε λίγες μέρες το πρωτοποριακό θέατρο Νεφέλη της Ελληνικής Κοινότητας Τορόντο. Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές είναι και πολλοί μαθητές του σχολείου μας, όπως ο Δημήτρης και ο Βασίλης Μανίκας, η Αναστασία Tzανεττούλλη, ο Δημήτρης  Αγραπίδης  καθώς και πολλοί μας τελειόφοιτοι. Το θεατρικό έργο των Ασημάκη Γιαλαμά και Κώστα Πρετεντέρη, σκηνοθετεί  η Νάνσυ Αθανασοπούλου-Μυλωνά . Οι παραστάσεις θα γίνουν από  την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου ως και την Κυριακή 10 του μηνός, στο Armenian Youth Centre, 50 Hallcrown Pl, στο North York (Victoria Park & 401). To εισιτήριο κοστίζει $20.Ειδικά για τους μαθητές των ελληνικών σχολείων –και φυσικά και για το δικό μας σχολείο- έχει προγραμματιστεί παράσταση το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στις 12:30 το μεσημέρι με μαθητικό εισιτήριο $10.Όσοι μαθητές ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την παράσταση θα πρέπει να παραδώσουν τη φόρμα συμμετοχής, με την υπογραφή των γονέων, μέχρι το Σάββατο 26 Ιανουαρίου.( Η φόρμα συμμετοχής θα μοιραστεί στα σχολεία αλλά μπορείτε να την βρείτε και να την τυπώσετε από το blog, στο πάνω μέρος της σελίδας).
Υπενθυμίζουμε στους γονείς των μαθητών ότι θα πρέπει οι ίδιοι να αναλάβουν τη μεταφορά των παιδιών τους στο θέατρο. Μόνο για τους μαθητές που θα παρακολουθήσουν την παράσταση το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου θα σχολάσουν στις 11:30.

1 comment:

  1. Very informative and trustworthy blog. Please keep updating with great posts like this one. I have booked marked your site and am about to discuss it with few of my good friends. I know they would enjoy reading. keep writing.

    ReplyDelete