Jun 7, 2010

Έβρεξε γκολ! Με μεγάλη επιτυχία έγινε ο αγώνας ποδοσφαίρου G.S. Henry- Eastern



Mια πρώτη γεύση από το ποδοσφαιρικό υπερθέαμα που αναμένεται να απολαύσουμε στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής σε λίγες μέρες,  πήραν οι μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί του σχολείου Αριστοτέλης που βρέθηκαν την περασμένη Κυριακή στο γήπεδο του σχολείου East York Collegiate.
Oι μεικτές ομάδες των δυο ελληνικών σχολείων credit της Ελληνικής Κοινότητας , τoυ G.S. Henry και του Eastern, έδωσαν ένα φιλικό αγώνα προσφέροντας χαρά στους μαθητές και αθλητική ψυχαγωγία στους τυχερούς θεατές.

ΜΕ ΤΑ ΛΕΥΚΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ EASTERN

Ο άστατος καιρός του Τορόντο αρχικά πήγε να μας χαλάσει τη γιορτή αλλά με τη βοήθεια της τύχης το παιχνίδι έγινε σε πολύ καλές συνθήκες για ποδόσφαιρο ( ούτε κρύο ούτε καύσωνας και κυρίως χωρίς βροχή).
Οι δυο προπονητές κ.Κατσούρας ( Eastern) και Στελλάτος ( G.S Henry) παρέταξαν τις ομάδες τους με επιθετικούς προσανατολισμούς με αποτέλεσμα να σημειωθούν συνολικά 22 γκολ!


H ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΤΟΥ G.S. HENRY

Για την ακρίβεια ο κανονικός αγώνας τελείωσε ισόπαλος 8-8 μετά από ένα
 συναρπαστικό παιχνίδι στην διάρκεια του οποίου οι "βόρειοι'' του GS Henry ήταν συνεχώς μπροστά στο σκορ για να ισοφαριστούν από τους "νότιους" του Eastern στα τελευταία λεπτά.
Ακολούθησε ημίωρη παράταση με τελικό νικητή το Eastern (4-2) αν και οι δυο ομάδες ήταν εξίσου εντυπωσιακές.

                        ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΧΟΡΤΑΣΑΝ ΓΚΟΛ.ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ " BBQ"

Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα πρέπει να εκφράσουμε προς το δαιτητή Γκεκόπουλο ( αν και μου έδειξε κόκκινη- πιστωτική- κάρτα  για τη διαμαρτυρία μου ότι κράτησε για καθυστέρηση το μεγαλύτερο σε διάρκεια λεπτό της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ιστορίας).

Παράπονα για τη διατησία εξέφρασαν  και οι παράγοντες του  GS Henry για κάποιες υποδείξεις οφσάιντ, πέναλτι και αποβολές αλλά το βίντεο του αγώνα νομίζουμε ότι δικαιώνει το δαιτητή που ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις.


ΕΦΗ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑ...ΑΠΛΑ ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ!

Συγχαρητήρια στους γονείς για τη διοργάνωση του αγώνα.Οι κ κ Μαρινάκης, Κατσούρας, Στελλάτος και Γκεκόπουλος φρόντισαν για όλες τις λεπτομέρειες ενώ ο κ.Γιαννόπουλος με το βίντεο μας βοήθησε να καταγράψουμε τον πρώτο στην ιστορία του σχολείου μας ποδοσφαιρικό αγώνα.
Ελπίζουμε του χρόνου σε ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή αθλητών και φιλάθλων που θα είναι σίγουρη αν καταφέρουμε να εξασφαλίσουμε γήπεδο στο οποίο να επιτρέπονται οι ψησταριές αφού ως γνωστόν το παιχνίδι ανοίγει την όρεξη και δυστυχώς φέτος χορτάσαμε μόνο με γκολ!

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΘΛΗΘΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ... ΛΙΑΣΤΗΚΑΝ

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την τελετή αποφοίτησης που θα γίνει στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ελληνικής Κοινότητας, το Σάββατο 19 Ιουνίου ( αφού πρώτα περάσουμε από τη δοκιμασία των τελικών εξετάσεων που θα γίνουν το ερχόμενο Σάββατο 12 Ιουνίου αμέσως μετά τον αγώνα της εθνικής Ελλάδας με την  Ν. Κορέα)



Με την ευκαιρία καλούμε όλα τα ελληνόπουλα  να γραφτούν στα σχολικά προγράμματα της Ελληνικής Κοινότητας όχι μόνο για να διδαχτούμε τη γλώσσα και τις παραδόσεις μας αλλά και για να γίνουμε μια μεγάλη παρέα και να μοιραζόμαστε τον ελεύθερο χρόνο μας με δημιουργικό τρόπο.

Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΊΝΑΙ ΥΓΕΙΑ , Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΝΩΝΕΙ.
"ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ"

No comments:

Post a Comment