Apr 8, 2010

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΤΟΡΟΝΤΟ


Όλοι οι μαθητές ηλικίας 13 -18 ετών καλούνται να συμμετέχουν στο διαγωνισμό έκθεσης με θέμα «Διακοπές στο Αιγαίο».

Ο κάθε μαθητής μπορεί να εκφράσει τις ιδέες, τις σκέψεις και τα συναισθήματά του για τη θάλασσα γράφοντας μια έκθεση, σε μία σελίδα το λιγότερο. Επισημαίνεται ότι στην αρχή της έκθεσης ο κάθε μαθητής καλείται να σημειώσει το όνομά του, την τάξη, το σχολείο και την ημερομηνία.

Ο εκπαιδευτικός της κάθε τάξης θα επιλέξει την καλύτερη έκθεση, κατά τη γνώμη του και θα την επιδώσει στο διευθυντή του σχολείου έως το Σάββατο 1 Μαΐου 2010. Ο διευθυντής του κάθε σχολείου θα αποστείλει τις εκθέσεις στο Γραφείο Συντονιστή Εκπαίδευσης μέχρι τις 5 Μαΐου 2010. Στη συνέχεια, θα βραβευτεί η καλύτερη έκθεση από κάθε τάξη με βάση την εκτίμηση της αρμόδιας επιτροπής που θα συγκροτηθεί για το σκοπό αυτό. Η βράβευση θα πραγματοποιηθεί στις 15 Μαΐου 2010 σε ειδική τελετή, για την οποία θα ενημερωθείτε προσεχώς.



ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ»


Όλοι οι μαθητές ηλικίας 5 – 12 ετών καλούνται να συμμετέχουν στο διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα «Διακοπές στο Αιγαίο».

Τα παιδιά μπορούν να εκφράσουν τις ιδέες, τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους για τη θάλασσα ζωγραφίζοντας ατομικά, με όποιο υλικό επιθυμούν, σε χαρτί διαστάσεων 8,5΄΄ x 14΄΄ (216 x 356 mm, legal size). Επισημαίνεται ότι τα παιδιά καλούνται να σημειώσουν το όνομά τους, την τάξη, το σχολείο και την ημερομηνία στην πίσω πλευρά της ζωγραφιάς τους.

Ο εκπαιδευτικός της κάθε τάξης θα επιλέξει την καλύτερη ζωγραφιά, κατά τη γνώμη του και θα την επιδώσει στο διευθυντή του σχολείου έως το Σάββατο 1 Μαΐου 2010. Ο διευθυντής του κάθε σχολείου θα αποστείλει τα έργα των παιδιών στο Γραφείο Συντονιστή Εκπαίδευσης μέχρι τις 5 Μαΐου 2010. Στη συνέχεια, θα βραβευτεί το καλύτερο έργο ζωγραφικής από κάθε τάξη με βάση την εκτίμηση της αρμόδιας επιτροπής που θα συγκροτηθεί για το σκοπό αυτό. Η βράβευση θα πραγματοποιηθεί στις 15 Μαΐου 2010 σε ειδική τελετή, για την οποία θα ενημερωθείτε προσεχώς.

                                    

No comments:

Post a Comment