Dec 19, 2011

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ "ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ-ΕASTERN"


Θερμή υποδοχή του σχολείου από τους εκπροσώπους
του BIA στην πλατεία του Μεγ.Αλεξάνδρου στην Danforth

Με την ευγενική χορηγία της Ένωσης Επιχειρηματιών «GreekTown on the Danforth» πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του σχολείου Credit «Αριστοτέλης-Eastern» της  Ελληνικής Κοινότητας Τορόντο.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με επίσκεψη των μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου στην πλατεία του Μεγάλου Αλεξάνδρου, την καρδιά του εμπορικού κέντρου της ελληνικής παροικίας στο Τορόντο, όπου έτυχαν θερμής υποδοχής και φιλοξενίας από τον πρόεδρο του BIA κ. Βοϊδονικόλα και πολλούς ομογενείς καταστηματάρχες της  Danforth
Στην όμορφα διακοσμημένη πλατεία, μαθητές, δάσκαλοι και Ελληνοκαναδοί επιχειρηματίες είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν από κοντά, να φωτογραφηθούν μαζί και ν’ ανταλλάξουν ευχές για τα Χριστούγεννα και το Νέο Έτος. Παρά το τσουχτερό κρύο οι μαθητές απόλαυσαν τον περίπατο και τη ζεστή σοκολάτα που τους πρόσφεραν οι εκπρόσωποι του BIA, ενώ στη συνέχεια επέστρεψαν στο σχολείο όπου ο σύλλογος των γονέων είχε φροντίσει να διακοσμίσει και να προετοιμάσει το γιορτινό τραπέζι. Τα φαγητά και ποτά για την Χριστουγεννιάτικη γιορτή προσφέρθηκαν από το «GreekTown on the Danforth» που είναι ένας από τους μεγάλους υποστηρικτές των σχολείων της Ελληνικής Κοινότητας. Τα πατροπαράδοτα γλυκά- κουραμπιέδες και μελομακάρονα- προσέφερε το ελληνικό ζαχαροπλαστείο Serano Bakery.
Το διδακτικό προσωπικό του Αριστοτέλη-Eastern


Μαθητές μας...επί το έργον
Η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Φαίη Σερέτη
πρόσφερε δώρα στους καθηγητές
Ένα θερμό ευχαριστώ στους χορηγούς μας και το δραστήριο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων που έδωσαν την ευκαιρία στους μαθητές μας να διασκεδάσουν και να πάρουν μια γεύση από ελληνικά Χριστούγεννα στο σχολείο τους.   

No comments:

Post a Comment