Jun 20, 2010

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ

0 comments

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ - Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ !

1 comments


Σαν την Ελλάδα...δεν υπάρχει. VISIT GREECE (LINK)

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2009-2010

0 comments

Με την τελετή αποφοίτησης του Λυκείου Αριστοτέλης, που πραγματοποίθηκε το Σάββατο 19 Ιουνίου στο Πολυμενάκειο Πολιτιστικό Κέντρο, έπεσε η αυλαία του ακαδημαϊκού έτους 2009-2010 στα σχολεία της Ελληνικής Κοινότητας Τορόντο.


Μαθητές , εκπαιδευτικοί και γονείς συγκεντρώθηκαν για να αποχαιρετήσουν την τάξη των τελειόφοιτων που μετά την παρακολούθηση των μαθημάτων τους και τη συμμετοχή στις τελικές εξετάσεις , έλαβαν το απολυτήριό τους και αποχαιρετούν το ελληνικό σχολείο στο οποίο φοίτησαν τα τέσσερα τελευταία χρόνια.

Η φετινή χρονιά- έβδομη στην ιστορία του Αριστοτέλη- ήταν ιδιαίτερα πετυχημένη καθώς έγινε η τακτική ανά διετία επιθεώρηση του σχολείου από το Υπουργείο Παιδείας του Οντάριο και το Λύκειο της Κοινότητας κρίθηκε με άριστα για την οργάνωση και το πρόγραμμα σπουδών του από τις καναδικές εκπαιδευτικές αρχές.


Στην τελετή παρέστησαν και μίλησαν τόσο η απερχόμενη πρόεδρος του Τμήματος Παιδείας της Ελληνικής Κοινότητας Τορόντο, Μπέσυ Αναγνωστοπούλου όσο και ο νέος πρόεδρος Λάζαρος Γερονικολός.Και οι δύο ευχαρίστησαν μαθητές , καθηγητές και γονείς για την άριστη συνεργασία τους και την άψογη λειτουργία του προγράμματος Credit, ενώ ενθάρρυναν τους τελειόφοιτους να μείνουν κοντά στην Κοινότητα και τα ελληνικά γράμματα και στη συνέχεια της ζωής τους.

Να σημειώσουμε ότι η κα Αναγνωστοπούλου που παρέδωσε τη σκυτάλη της ηγεσίας στην ελληνόφωνη εκπαίδευση της Κοινότητας στον κύριο Γερονικολό, ήταν εκείνη που μετά από συντονισμένες προσπάθειες ξεκίνησε τη λειτουργία του Αριστοτέλη ( την περόδο 2003-2004) με τη συμμετοχή και συνεργασία της διευθύντριας του Γραφείου Παιδείας, Γεωργίας Ρίζου, του διευθυντή του σχολείου Σταύρου Ναξάκη, της Βίκυς Καραντώνη και άλλων εθελοντών-στελεχών της ελληνικής εκπαίδευσης στο Τορόντο.

Τον χαιρετισμό της συντονίστριας εκπαίδευσης στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας, Ελένης Καραγεωργίου, μετέφερε ο τελετάρχης της εκδήλωσης, αποσπασμένος εκπαιδευτικός Θέμης Αραβοσιτάς ενώ με ιδιαίτερη θέρμη μίλησε στους μαθητές και η Μαίρη Φραγγεδάκη υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Τορόντο στις εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση που θα γίνουν τον ερχόμενο Οκτώβρη. Η κυρία Φραγγεδάκη είναι υποψήφια στην περιοχή του East York ( ward 29) στην οποία περιλαμβάνεται και η λεωφόρος Danforth, το κέντρο της εμπορικής και κοινωνικής ζωής της ελληνικής παροικίας .


Τη σημασία του ελληνικού σχολείου και τις προσωπικές της εμπειρίες από την ελληνόγλωσση εκπαίδευση μετέφερε στους μαθητές του Αριστοτέλη η πρώην μαθήτρια του σχολείου Τίνα Χρέππα που ήταν και η βασική ομιλήτρια της εκδήλωσης αποφοίτησης.
Η ίδια θυμήθηκε τα χρόνια που πέρασε στα θρανία των σχολείων της ελληνικής κοινότητας και στάθηκε όχι μόνο στη σημασία του ελληνικού σχολείου ως προς τη διατήρηση της ελληνικής γλώσσας για ακαδημαϊκούς, εκπαιδευτικούς και εθνικούς λόγους αλλά κυρίως για τη δυνατότητα της δικτύωσης μεταξύ των ελληνοκαναδών μαθητών και της απόκτησης φιλικών δεσμών μεταξύ τους που θα τους βοηθήσει να διατηρήσουν την ελληνικότητά τους όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Η ομιλήτρια, που έχει σπουδάσει διοίκηση επιχειρήσεων και πρόσφατα αποφοίτησε από το Κολλέγιο Δασκάλων του Πανεπιστημίου του Τορόντο, αναφέρθηκε στην έντονη επίδραση που είχε η ελληνική της καταγωγή στη διαμόρφωση της προσωπικότητάς της και στάθηκε ιδιαίτερα στις εμπειρίες που αποκόμισε από τη συμμετοχή της σε πολιτιστικά και χορευτικά συγκροτήματα παροικιακών οργανισμών και ειδικά από την παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας ως εθελόντρια το 2004 και στους φετινούς χειμερινούς Ολυμπιακούς του Βανκούβερ όπου συμμετείχε ως λαμπαδηδρόμος.Η Τίνα Χρέππα, διατηρεί με υπερηφάνεια την ελληνική της κληρονομιά και ευχήθηκε στους τελειόφοιτους του Αριστοτέλη να μείνουν πάντα προσηλωμένοι στις αξίες και τις παραδόσεις του ελληνισμού.


Στη διάρκεια της τελετής μίλησε στους παρευρισκόμενους η Διευθύντρια Παιδείας Γεωργία  Ρίζου που φέτος ολοκληρώνει μαζί με τη συνεργάτιδά της Γεωργία Σπηλιοτοπούλου μια σπουδαία καριέρα στο Γραφείο Παιδείας της Κοινότητας και έκανε τον απολογισμό του έργου στη διάρκεια της σχολικής χρονιάς , συγχαίροντας τους εκπαιδευτικούς για την αφοσίωση και την αγάπη τους για τα ελληνικά γράμματα καθώς επίσης και τους ακούραστους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών για την υπομονή και άξια καθοδήγηση των παιδιών τους. Συνεχάρη τους εθελοντές της κοινοτικής παιδείας στους οποίους περιλαμβάνονται πολλοί συνταξιούχοι εκπαιδευτικοί και ευχήθηκε κουράγιο και δύναμη στους συνεχιστές του έργου της.


Στην εκδήλωση παρέστη ο καθηγητής υδάτινης οικολογίας,του Πανεπιστημίου Τορόντο Γιώργος Αρχοντίτσης, που βράβευσε μαθητές του Αριστοτέλη στα πλαίσια περιβαλλοντικής εργασίας που παρουσίασαν στη διάρκεια της  σχολικής χρονιάς.

Τα βραβεία, με σχετικό συμβολικό χρηματικό έπαθλο, έλαβαν οι μαθητές της 12ης τάξης του Eastern, Βασιλική Παπαστεφάνου, Βίκυ Κορωνέου, Χρήστος Βιδούρας και Παναγιώτης Μπεκίρος για τις εργασίες τους σχετικά με τη βιοποικιλότητα και την προστασία του περιβάλλοντος μέσα από την αλλαγή καθημερινών μας πρακτικών . Η εργασία των μαθητών του Αριστοτέλη έγινε στα πλαίσια προγράμματος περιβαλλοντικής εκπαίδευσης του Υπουργείου Έρευνας και Τεχνολογίας του Οντάριο.

Στη συνέχεια βραβεύτηκαν με επαίνους οι αριστούχοι μαθητές με την υψηλότερη βαθμολογία σε κάθε τάξη και των δυο σχολείων του Αριστοτέλη: του Eastern και του G.S. Henry. Ακολούθησε η απονομή των ενδεικτικών στους φετινούς τελειόφοιτους που έλαβαν και πλακέτα –ενθύμιο με τη φωτογραφία της τάξης τους, προσφορά των Συλλόγων –Γονέων των δύο σχολείων τους οποίους εκπροσώπησαν οι κ.Γιαννόπουλος και Σκούλος. Τέλος δόθηκαν και οι βαθμοί-Credits που οι μαθητές θα πρέπει να παραδώσουν στο πρωινό τους σχολείο για να συμπεριληφθούν στο προσωπικό τους μαθητικό αρχείο με βάση το οποίο γίνεται η αποφοίτηση από τα Λύκεια του Καναδά και η εισαγωγή των υποψηφίων στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση.


Η τελετή αποφοίτησης ολοκληρώθηκε με αναμνηστικές φωτογραφίες μεταξύ μαθητών και καθηγητών.
Ο Αριστοτέλης αποχαιρετά τους τελειόφοιτους για τη σχολική χρονιά 2009-2010 και τους εύχεται κάθε επιτυχία στις σπουδές και τη ζωή τους.

Επίσης εύχεται καλή συνέχεια στην προσωπική και επαγγελματική ζωή των εκπαιδευτικών που δεν θα επιστρέψουν το Σεπτέμβρη στις αίθουσες του Αριστοτέλη:
Στις εκλεκτές συναδέλφους  Ελένη Καβούκη, Αγγελική Παγούνη, Κωνσταντίνα Περιστέρη, Μαρία Κουζέλη και Ανδριανή Σταματοπούλου... θα μας λείψετε !

Jun 17, 2010

ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ, ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΩ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ ΠΟΤΕ!

0 comments

Μια μεγάλη χαρά σε όλους τους 'Ελληνες φιλάθλους και ειδικά στους ομογενείς έδωσαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της εθνικής ομάδας. Αγωνιζόμενοι στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010, στη Νότια Αφρική, οι Έλληνες διεθνείς πέτυχαν την πρώτη τους νίκη, στην ιστορία του Μουντιάλ , και κράτησαν ακέραιες τις ελπίδες τους για πρόκριση στις 16 κορυφαίες ομάδες του κόσμου.

Η ομάδα του Ότο Ρεχάγκελ, με βαριά κληρονομιά την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος το 2004, δεν ξεκίνησε τους αγώνες της στην τελική φάση του παγοσμίου Κυπέλλου, με το δεξί. Στον πρώτο της αγώνα, ηττήθηκε, με 2-0 από τη Νότια Κορέα, μετά από μια μέτρια εμφάνιση και έδειξε ότι δύσκολα θα καταφέρει να χαρίσει συγκινήσεις στην δεύτερή της συμμετοχή στα τελικά της κορυφαίας ποδοσφαιρικής γιορτής. Όμως μετά το ανεπιτυχές αποτέλεσμα του περασμένου Σαββάτου, ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία ανασυντάχθηκαν και εμφανίστηκαν απέναντι στη Νιγηρία με ένα διαφορετικό πρόσωπο.

Από νωρίς σήμερα στο Τορόντο εκατοντάδες αυτοκίνητα με ελληνικές σημαίες έκαναν την καθιερωμένη τους βόλτα πριν το παιχνίδι στους δρόμους της πόλης. Οι περισσότεροι και φανατικότεροι ομογενείς φίλαθλοι κατέληξαν στην Danforth, στα ελληνικά καταστήματα όπου είχε δημιουργηθεί το αδιαχώρητο.Όλοι περίμεναν τη νίκη και παρά το γρήγορο- και πάλι- γκολ των αντιπάλων υπήρχε η πίστη ότι αυτή την φορά θα τα καταφέρουμε.Με σκόρερ τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη και τον Βασίλη Τοροσίδη, η Ελλάδα ανέτρεψε το σκορ επικρατώντας τελικά με 2-1.

Ακολούθησαν ξέφρενοι πανηγυρισμοί.





Οι Έλληνες, που αναζητούν ευκαιρία να εκφράσουν την αγάπη τους για τα γαλανόλευκα χρώματα, βγήκαν στους δρόμους , και φώναζαν συνθήματα υπέρ της εθνικής.Μεγάλη η χαρά όλων, κυρίως αυτών που τις προηγούμενες μέρες είχαν ακούσει τα πειράγματα και τα αρνητικά σχόλια των άλλων φιλαθλων μετά την ήττα από τους Κορεάτες.
Πρωταγωνιστές στο γλέντι οι νέοι που ήταν ντυμένοι με τη φανέλα της εθνικής και δεν σταματούσαν να τραγουδούν και να χορεύουν. Εικόνες όμορφες, συγκινητικές που δείχνουν ότι ο ελληνικός αθλητισμός συνεχίζει να μας δίνει χαρές, που τόσο τις έχουμε ανάγκη αυτή την εποχή.

Επόμενος αντίπαλος είναι η Αργεντινή των μεγάλων αστέρων ( Μέσσι, Μιλίτο,Τέβες κλπ).Με νίκη περνάμε στην επόμενη φάση.Με ισοπαλία όλα παίζονται. Υπομονή μέχρι την ερχόμενη Τρίτη και ευχή όλων να μας δοθεί άλλη μια αφορμή για να πανηγυρίσουμε.

GREECE-NIGERIA 2-1: post-game analysis CBC
ΕΛΛΑΣ-ΝΙΓΗΡΙΑ 2-1 :  Η ανάλυση του αγώνα στα ελληνικά

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ


Καλή επιτυχία στην εθνική μας που είναι η αγαπημένη ομάδα όλων των Ελλήνων...

Jun 13, 2010

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ WEBSITE ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ-ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ

0 comments

Τα «Φτερωτά σανδάλια» είναι ένας ιστότοπος για την Ελληνική Μυθολογία που δημιουργήθηκε από το κρατικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο της Αυστραλίας ABC, σε συνεργασία με το Κέντρο Κλασικών Σπουδών και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου της Μελβούρνης.

Με οδηγό τον φτερωτό Ερμή , οι επισκέπτες μπορούν να μπουν στο μαγικό κόσμο της ελληνικής μυθολογίας, να διαβάσουν ιστορίες , να παρακολουθήσουν σε κινούμενα σχέδια μερικούς από τους πιο χαρακτηριστικούς μας μύθους, να παίξουν παιχνίδα, να πάρουν χρησμούς από το μαντείο των Δελφών, να μάθουν πώς να κατασκευάζουν είδη τέχνης όπως στην αρχαία Ελλάδα...

Πρόκειται για μια θαυμάσια δουλειά , για την οποία θα πρέπει να αισθάνεται υπερήφανη η δημιουργός του website, Rosie Allimonos. «Μεγαλώνοντας ανάμεσα στην Μελβούρνη και την Αθήνα, εκστασιάστηκα από τις ιστορίες της ελληνικής μυθολογίας», λέει η ομογενής που υλοποίησε την ιδέα της για να δώσει την ευκαιρία σε όλους μας, Έλληνες και μη, να εξερευνήσουμε τη «μυθόσφαιρα» και να συνδυάσουμε ψυχαγωγία και εκπαίδευση.

Συγχαρητήρια στους δημιουργούς! Από σήμερα τα φτερωτά σανδάλια μπαίνουν στις αγαπημένες μας συνδέσεις.
Πηγή: http://nikosictedu.blogspot.com/

Jun 7, 2010

Έβρεξε γκολ! Με μεγάλη επιτυχία έγινε ο αγώνας ποδοσφαίρου G.S. Henry- Eastern

0 comments


Mια πρώτη γεύση από το ποδοσφαιρικό υπερθέαμα που αναμένεται να απολαύσουμε στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής σε λίγες μέρες,  πήραν οι μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί του σχολείου Αριστοτέλης που βρέθηκαν την περασμένη Κυριακή στο γήπεδο του σχολείου East York Collegiate.
Oι μεικτές ομάδες των δυο ελληνικών σχολείων credit της Ελληνικής Κοινότητας , τoυ G.S. Henry και του Eastern, έδωσαν ένα φιλικό αγώνα προσφέροντας χαρά στους μαθητές και αθλητική ψυχαγωγία στους τυχερούς θεατές.

ΜΕ ΤΑ ΛΕΥΚΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ EASTERN

Ο άστατος καιρός του Τορόντο αρχικά πήγε να μας χαλάσει τη γιορτή αλλά με τη βοήθεια της τύχης το παιχνίδι έγινε σε πολύ καλές συνθήκες για ποδόσφαιρο ( ούτε κρύο ούτε καύσωνας και κυρίως χωρίς βροχή).
Οι δυο προπονητές κ.Κατσούρας ( Eastern) και Στελλάτος ( G.S Henry) παρέταξαν τις ομάδες τους με επιθετικούς προσανατολισμούς με αποτέλεσμα να σημειωθούν συνολικά 22 γκολ!


H ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΤΟΥ G.S. HENRY

Για την ακρίβεια ο κανονικός αγώνας τελείωσε ισόπαλος 8-8 μετά από ένα
 συναρπαστικό παιχνίδι στην διάρκεια του οποίου οι "βόρειοι'' του GS Henry ήταν συνεχώς μπροστά στο σκορ για να ισοφαριστούν από τους "νότιους" του Eastern στα τελευταία λεπτά.
Ακολούθησε ημίωρη παράταση με τελικό νικητή το Eastern (4-2) αν και οι δυο ομάδες ήταν εξίσου εντυπωσιακές.

                        ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΧΟΡΤΑΣΑΝ ΓΚΟΛ.ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ " BBQ"

Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα πρέπει να εκφράσουμε προς το δαιτητή Γκεκόπουλο ( αν και μου έδειξε κόκκινη- πιστωτική- κάρτα  για τη διαμαρτυρία μου ότι κράτησε για καθυστέρηση το μεγαλύτερο σε διάρκεια λεπτό της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ιστορίας).

Παράπονα για τη διατησία εξέφρασαν  και οι παράγοντες του  GS Henry για κάποιες υποδείξεις οφσάιντ, πέναλτι και αποβολές αλλά το βίντεο του αγώνα νομίζουμε ότι δικαιώνει το δαιτητή που ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις.


ΕΦΗ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑ...ΑΠΛΑ ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ!

Συγχαρητήρια στους γονείς για τη διοργάνωση του αγώνα.Οι κ κ Μαρινάκης, Κατσούρας, Στελλάτος και Γκεκόπουλος φρόντισαν για όλες τις λεπτομέρειες ενώ ο κ.Γιαννόπουλος με το βίντεο μας βοήθησε να καταγράψουμε τον πρώτο στην ιστορία του σχολείου μας ποδοσφαιρικό αγώνα.
Ελπίζουμε του χρόνου σε ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή αθλητών και φιλάθλων που θα είναι σίγουρη αν καταφέρουμε να εξασφαλίσουμε γήπεδο στο οποίο να επιτρέπονται οι ψησταριές αφού ως γνωστόν το παιχνίδι ανοίγει την όρεξη και δυστυχώς φέτος χορτάσαμε μόνο με γκολ!

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΘΛΗΘΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ... ΛΙΑΣΤΗΚΑΝ

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την τελετή αποφοίτησης που θα γίνει στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ελληνικής Κοινότητας, το Σάββατο 19 Ιουνίου ( αφού πρώτα περάσουμε από τη δοκιμασία των τελικών εξετάσεων που θα γίνουν το ερχόμενο Σάββατο 12 Ιουνίου αμέσως μετά τον αγώνα της εθνικής Ελλάδας με την  Ν. Κορέα)



Με την ευκαιρία καλούμε όλα τα ελληνόπουλα  να γραφτούν στα σχολικά προγράμματα της Ελληνικής Κοινότητας όχι μόνο για να διδαχτούμε τη γλώσσα και τις παραδόσεις μας αλλά και για να γίνουμε μια μεγάλη παρέα και να μοιραζόμαστε τον ελεύθερο χρόνο μας με δημιουργικό τρόπο.

Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΊΝΑΙ ΥΓΕΙΑ , Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΝΩΝΕΙ.
"ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ"

Jun 3, 2010

ΑΞΙΟΙ ΠΡΕΣΒΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

0 comments

Τα 25 χρόνια του γιόρτασε φέτος τo «Φεστιβάλ των Πολιτισμών» Carassauga.Πρόκειται για ένα πολυπολιτιστικό πανηγύρι που διοργανώνει ο Δήμος της Mississauga (προάστιο του Τορόντο) για να τιμήσει τις εθνικές κοινότητες της πόλης και να δώσει την ευκαιρία σε όλους τους δημότες να έρθουν σε επαφή με έθιμα και παραδόσεις από όλο τον κόσμο.

Ιδιαίτερα λαμπερό ήταν και φέτος το ελληνικό περίπτερο όπου οι θεατές απόλαυσαν γνήσια ελληνική φιλοξενία καθώς και ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.
Την αποθέωση γνώρισε η «Νεφέλη» η θεατρική ομάδα που αποτελείται από μαθητές και μαθήτριες των σχολείων της Ελληνικής Κοινότητας Τορόντο.Τα παιδιά με κέφι και ταλέντο παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς μας εκπροσωπώντας επάξια την Ελλάδα και το πολιτιστικό τμήμα της Κοινότητας!

Jun 2, 2010

Ο ΒΙΑΙΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ- Ιστορικό ντοκιμαντέρ για τα ανθελληνικά επεισόδια του 1918 στο Τορόντο

0 comments


Κυκλοφόρησε πρόσφατα το ντοκιμαντέρ για τα βίαια επεισόδια που έγιναν σε βάρος των Ελλήνων μεταναστών στο Τορόντο, τον Αύγουστο του 1918. Πρόκειται για μια  ενδιαφέρουσα  και άγνωστη σε πολλούς σελίδα της ελληνοκαναδικής ιστορίας, που αναβίωσε αρχικά μέσα από το βιβλίο "The 1918 Anti-Greek Riot in Toronto by Professor Thomas Gallant, George Treheles and Michael Vitopoulos" για να ακολουθήσει το ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε τον περασμένο μήνα από τον πολυπολιτιστικό τηλεοπτικό σταθμό OMNI
Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα http://violentaugust.com/